Sportpark 't Zandmeer
(0528) 361761
Jan Haarstraat 22
7926TC Kerkenveld
vvak 3

VVAK 3

vvak 3

Bovenste rij v.l.n.r: Allard Hartman, Derk Jan Zomer, Hans Gruppen Jan Loopers en Ronald Logtenberg.

Middelste rij v.l.n.r.: Freddy Otten, Marcel Lip, Marco Bruins, Arjan Boer, Henk Bakker en Bert Kamphuis.

Onderste rij v.l.n.r.: Hans Bosman, Alfred Lip, Gert Jan v Goor, Peter v/d Neut en Gerd Vos.

Staf

naam functie telefoonnummer
Henk Bakker leider  (0528)361926

Trainingstijden

dag aanvangstijd eindtijd
woensdag 19:30 20:30

 

De heren van VVAK 3 schitteren per maart 2018 in tenues, trainingsjasjes en sportieve polo’s. Ook zijn de heren voorzien van voetbaltassen. Dit alles is gesponsord door Hoveniersbedrijf G. v. Boven, Café snackbar t’Barregie, Mesthandel Distrimest en Bouwbedrijf Henk Scholing.

Hoveniersbedrijf G. v. Boven  is er voor al uw werkzaamheden buitenshuis Ze zijn gespecialiseerd in:

  • ontwerp
  • aanleg
  • onderhoud
  • boomverzorging
  • buiten sauna’s
  • Hot Tubs

Wilt u ook een tuin die een eenheid vormt met uw huis? Wilt u ook in alle rust genieten van een sfeervolle tuin?  Kijk dan rustig even rond op de website van Geert door op deze link te klikken, of neem contact op via het         telefoonnummer  0528-361445 .

Café/Snackbar t’Barregie is er voor allerlei lekkere snackjes en een drankje in het café. Kijk voor onder andere de kaart op deze site. Snack doorbellen?: bel: 0528 362 999

Mesthandel Distrimest verzorgt voor vele klanten de in- en verkoop van vaste en vloeibare mest. Heeft u mest over of wilt u mest afvoeren, en wilt u weten wat dit gaat kosten? Neem dan gerust een kijkje op de duidelijk website van Distrimest door op deze link te klikken of door telefonisch contact op te nemen via het nummer: 0528-368090.

Bouwbedrijf Henk Scholing staat garant voor hoge kwaliteit en een professionele samenwerking. Vakmanschap, precisie en persoonlijk contact is waar ze voor staan!  Bouwplannen? Neem dan contact op met Henk Scholing. Neem een kijkje op de website door op deze link te klikken. Contact gegevens: 06 5577 0347 en henkscholingbouw@gmail.com