Sportpark 't Zandmeer
(0528) 361761
Jan Haarstraat 22
7926TC Kerkenveld
Heren 7x7

VVAK Heren 7×7

Heren 7×7 seizoen 2018/2019

Heren 7x7
Bovenste rij v.l.n.r.: Patrick Groen, Henk Scholing, Gert-Jan Loovers, Hugo Kleine, Ton Berends
Onderste rij v.l.n.r.:Wicher van Dalen, Mickel Groen, Gerd Vos en Klaas-Arend Westerbeek

 

 

Het spreekwoord geeft aan dat “het bloed kruipt waar het niet gaan kan”. Dit is ook van toepassing op bovenstaande groep mannen. Nadat de vrouwen in 2014 waren gestart in een 7X7 vrijdagavondcompetitie is begin 2016 ook een mannenteam ingeschreven voor deze competitievorm.

De spelers doen niet meer mee in de gewone zaterdagcompetitie en zijn in sommige gevallen al langere tijd niet meer op het veld actief geweest (dus ook het kruipen uit bovenstaand spreekwoord lijkt soms van toepassing). Een vaste trainingsavond is er niet want dat hebben de heren al zo veel gedaan dat de basisconditie volgens hen nog goed genoeg is. Naast het spelplezier vinden de mannen een goede “3e helft”erg belangrijk.

Dit team wordt gesponsord door Transportbedrijf de Wolden. Het bedrijf is in 2012 ontstaan uit een fusie van Klein Transport B.V. uit Zuidwolde
en Leistra & Lensen Transport uit Kerkenveld.
Beide transportbedrijven hebben sinds lange tijd ervaring in het RMO·vervoer, zij kunnen daarom een veilig en vakkundig transport van uw kostbare vracht garanderen.

Transportbedrijf de Wolden maakt vooraf een duidelijke offerte zodat u exact weet waar u aan toe bent.